مواد غذایی حاوی ویتامین B12
ویتامین B12 یک ویتامین ضروری است که در عملکردهای مختلف بدن از جمله تولید گلبول های قرمز، عملکرد عصبی و متابولیسم سلولی نقش دارد.
منابع طبیعی ویتامین B12:
گوشت:
گوشت گاو: 3 اونس گوشت گاو پخته شده حدود 2.4 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 40% نیاز روزانه را تامین می کند.
مرغ: 3 اونس مرغ پخته شده حدود 0.3 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 6% نیاز روزانه را تامین می کند.
بوقلمون: 3 اونس بوقلمون پخته شده حدود 0.3 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 6% نیاز روزانه را تامین می کند.
گوشت خوک: 3 اونس گوشت خوک پخته شده حدود 0.6 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 10% نیاز روزانه را تامین می کند.
ماهی و غذاهای دریایی:
ماهی سالمون: 3 اونس ماهی سالمون پخته شده حدود 4.8 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 80% نیاز روزانه را تامین می کند.
ماهی تن: 3 اونس ماهی تن پخته شده حدود 2.4 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 40% نیاز روزانه را تامین می کند.
ساردین: 3 اونس ساردین پخته شده حدود 3.5 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 58% نیاز روزانه را تامین می کند.
میگو: 3 اونس میگوی پخته شده حدود 1.4 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 23% نیاز روزانه را تامین می کند.
صدف: 3 اونس صدف پخته شده حدود 84 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 1400% نیاز روزانه را تامین می کند.
تخم مرغ:
1 عدد تخم مرغ بزرگ پخته شده حدود 0.6 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 10% نیاز روزانه را تامین می کند.
محصولات لبنی:
1 فنجان شیر گاو حدود 1.1 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 18% نیاز روزانه را تامین می کند.
1 اونس پنیر چدار حدود 0.1 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 2% نیاز روزانه را تامین می کند.
1 فنجان ماست یونانی حدود 0.6 میکروگرم ویتامین B12 دارد که 10% نیاز روزانه را تامین می کند.
غلات غنی شده:
برخی از غلات صبحانه، نان و سایر محصولات غلات با ویتامین B12 غنی شده اند.
به عنوان مثال، 1 فنجان غلات صبحانه غنی شده با ویتامین B12 می تواند 2.4 میکروگرم ویتامین B12 داشته باشد که 40% نیاز روزانه را تامین می کند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید