مجله لایف استایل روز با تو
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

لیمو-خشک

طرز تهیه لیمو عمانی بدون تلخی

دی 9, 1402 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

**روش اول: جوشاندن لیمو ترش ها در آب و سرکه**

در این روش، لیمو ترش ها را به مدت 10 دقیقه در آب و سرکه جوشانده می شوند. این کار باعث می شود که تلخی لیمو ترش ها گرفته شود.

**جزئیات بیشتر:**

* بهتر است از لیمو ترش های شیرازی تازه و سالم استفاده کنید. لیمو ترش هایی که پوست نازکی دارند، برای این روش مناسب تر هستند.
* اگر لیمو ترش ها خیلی بزرگ هستند، می توانید آنها را به دو نیم یا چهار قسمت تقسیم کنید.
* زمان جوشاندن لیمو ترش ها نباید زیاد باشد، در غیر این صورت لیمو ترش ها له می شوند.

**نکات دیگر:**

* می توانید مقدار سرکه را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
* اگر می خواهید لیمو عمانی های شما طعم تندتری داشته باشند، می توانید مقدار نمک را بیشتر کنید.

**روش دوم: خواباندن لیمو ترش ها در آب نمک**

در این روش، لیمو ترش ها را به مدت 10 روز در آب نمک می خوابانیم. این کار نیز باعث می شود که تلخی لیمو ترش ها گرفته شود.

**جزئیات بیشتر:**

* بهتر است از لیمو ترش های شیرازی تازه و سالم استفاده کنید. لیمو ترش هایی که پوست نازکی دارند، برای این روش مناسب تر هستند.
* اگر لیمو ترش ها خیلی بزرگ هستند، می توانید آنها را به دو نیم یا چهار قسمت تقسیم کنید.
* زمان جوشاندن لیمو ترش ها نباید زیاد باشد، در غیر این صورت لیمو ترش ها له می شوند.

**نکات دیگر:**

* می توانید مقدار نمک را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
* اگر می خواهید لیمو عمانی های شما طعم تندتری داشته باشند، می توانید مقدار نمک را بیشتر کنید.

**مقایسه دو روش**

هر دو روش گفته شده برای تهیه لیمو عمانی بدون تلخی موثر هستند. روش جوشاندن لیمو ترش ها در آب و سرکه سریع تر است، اما ممکن است باعث شود که لیمو ترش ها له شوند. روش خواباندن لیمو ترش ها در آب نمک زمان بر تر است، اما لیمو ترش ها در این روش سالم تر می مانند.

**مثال هایی از استفاده از لیمو عمانی**

لیمو عمانی یکی از اصلی ترین چاشنی های غذاهای ایرانی است. از لیمو عمانی برای طعم دادن و ترش مزه کردن غذاهایی مانند قورمه سبزی، قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و شربت استفاده می شود.

**نتیجه**

با استفاده از روش های گفته شده، می توانید لیمو عمانی بدون تلخی تهیه کنید و از طعم و عطر آن در غذاهای خود لذت ببرید.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • بادی اسپلش عمده فروشی و تولیدی بادی اسپلش در ایران
    • نقد و بررسی کتاب قورباغه ات رو قورت بده + چرا این کتاب تغییر دهنده است؟
    • ویژگی های کفی کوهنوردی مناسب برای کاهش خستگی پا در طول مسیرهای دشوار
    • رویدادی با محوریت تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی برگزار می‌شود.
    • کفپوش کلاسیک، مرجع تخصصی چمن مصنوعی و کفپوش
    • لباس بادی را با چی بپوشیم؟ معرفی 10 ست جذاب
    • کفش شارژی چیست؟ انواع مدل های کتونی چراغ دار
    • در فصل بهار با این ضد آفتاب های خارجی از پوست خود مراقبت کنید.
    • دین و مذهب
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • خانواده
    • سلامت
    • اخبار شرکت ها

    ©طراحی سایت و سئو توسط اینتن