طرز تهیه غذای محلی ماش پلو
طرز تهیه ماش پلو
مواد لازم
برنج ایرانی: 2 پیمانه
ماش: 1 پیمانه
پیاز متوسط: 2 عدد
سیر: 3 حبه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ماش را از شب قبل با آب سرد خیس کنید.
2. پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن مایع تفت دهید تا نرم شوند.
3. سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید.
4. رب گوجه فرنگی را به پیازها و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
5. ماشهای خیس خورده را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به پیازها و سیر اضافه کنید و تفت دهید.
6. 4 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا ماشها بپزند.
7. برنج را بشویید و با مقداری نمک در آب جوش بریزید و بگذارید تا نیم پز شود.
8. برنج نیم پز را آبکش کنید.
9. ته قابلمه را کمی روغن بریزید و یک لایه برنج بریزید.
10. روی برنج را از مخلوط ماش و پیاز بریزید.
11. لایه بعدی را برنج بریزید و به همین ترتیب لایهها را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
12. در قابلمه را بگذارید و بگذارید تا ماش پلو دم بکشد.
نکات
* برای اینکه ماش پلو شما خوشمزهتر شود، میتوانید از ماشهای ریز و تازه استفاده کنید.
* اگر ماشهای شما خیلی خشک هستند، میتوانید آنها را قبل از پخت با کمی آب بجوشانید تا نرم شوند.
* اگر ماش پلو شما خیلی خشک شد، میتوانید در آخر پخت مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
* برای اینکه ماش پلو شما خوش رنگتر شود، میتوانید از مقداری زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید.
* میتوانید از سبزیجات معطری مانند شوید، جعفری یا گشنیز نیز در تهیه ماش پلو استفاده کنید.
* ماش پلو را میتوانید با کشمش، خلال بادام، خلال پسته یا خلال نارنج تزیین کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید