مجله لایف استایل روز با تو
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

سیرابی

بهترین و راحت ترین روش شستن سیرابی

دی 18, 1402 3 دقیقه خواندن
چاپ خبر

**بهترین و راحت ترین روش شستن سیرابی** روشی است که در آن از ترکیب آب و جوش شیرین استفاده می شود. این روش باعث می شود که بوی نامطبوع سیرابی به خوبی از بین برود و همچنین باقیمانده غذا و چربی نیز به راحتی از آن جدا شوند.

**مراحل شستن سیرابی با آب و جوش شیرین**

1. ابتدا سیرابی را از قسمت هزارلا و شیردان جدا کنید.

هزارلا و شیردان دو بخش کوچکی از معده گاو هستند که در قسمت بالایی آن قرار دارند. هزارلا مسئول هضم نشاسته است و شیردان مسئول جذب آب و نمک است.

2. با یک چاقوی تیز، سیرابی را به صورت حلقه ای برش بزنید.

ضخامت برش سیرابی به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. برخی افراد ترجیح می دهند سیرابی را به صورت حلقه های نازک برش بزنند تا زودتر بپزد و برخی دیگر ترجیح می دهند آن را به صورت حلقه های ضخیم برش بزنند تا بافت آن نرم تر شود.

3. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.

آب باید به اندازه ای باشد که سیرابی ها به طور کامل در آن شناور باشند.

4. زمانی که آب جوش آمد، جوش شیرین را به آن اضافه کنید.

مقدار جوش شیرین مورد نیاز به میزان بوی نامطبوع سیرابی بستگی دارد. به طور کلی، یک قاشق غذاخوری جوش شیرین برای هر 4 لیتر آب کافی است.

5. سیرابی های برش خورده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید.

مدت زمان جوشاندن سیرابی نیز به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. برخی افراد ترجیح می دهند سیرابی را کمتر بجوشانند تا بافت آن نرم تر شود و برخی دیگر ترجیح می دهند آن را بیشتر بجوشانند تا بوی نامطبوع آن کاملاً از بین برود.

6. سیرابی ها را از قابلمه خارج کنید و با آب سرد بشویید.

شستشوی سیرابی با آب سرد باعث می شود که بوی نامطبوع جوش شیرین از آن خارج شود.

7. سیرابی ها را روی یک حوله تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

سیرابی های شسته شده را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. سیرابی خام را می توان به صورت حلقه ای برش زد و به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کرد. سیرابی پخته را نیز می توان به صورت خوراک، سوپ یا آش استفاده کرد.

**مثال هایی از استفاده از سیرابی**

* **سیرابی خام** را می توان به صورت حلقه ای برش زد و به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کرد. برای این کار، سیرابی ها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس آن ها را در روغن زیتون سرخ کنید.
* **سیرابی پخته** را می توان به صورت خوراک، سوپ یا آش استفاده کرد. برای تهیه خوراک سیرابی، سیرابی های پخته را با کمی پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی و ادویه جات تفت دهید و سپس آن ها را با آب یا آب گوشت بپزید. برای تهیه سوپ سیرابی، سیرابی های پخته را با کمی سبزیجات، حبوبات و ادویه جات بپزید. برای تهیه آش سیرابی، سیرابی های پخته را با کمی بلغور گندم، سبزیجات و ادویه جات بپزید.

**نکاتی برای شستن سیرابی**

* برای شستن سیرابی، از آب سرد استفاده نکنید، زیرا باعث سفت شدن آن می شود.
* برای شستن سیرابی، از شوینده های قوی استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن بافت سیرابی می شود.
* برای شستن سیرابی، از چاقوی تیز استفاده کنید تا سیرابی پاره نشود.
* برای از بین بردن بوی نامطبوع سیرابی، می توانید از روش های دیگری نیز استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید سیرابی را به مدت چند ساعت در آب و سرکه قرار دهید یا آن را در دستگاه بخارپز بپزید.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • کفپوش کلاسیک، مرجع تخصصی چمن مصنوعی و کفپوش
    • لباس بادی را با چی بپوشیم؟ معرفی 10 ست جذاب
    • کفش شارژی چیست؟ انواع مدل های کتونی چراغ دار
    • در فصل بهار با این ضد آفتاب های خارجی از پوست خود مراقبت کنید.
    • آشنایی با نحوه تشخیص نقره از پلاتین + بررسی تفاوت های آن ها
    • مقایسه آیفون 16 با آیفون 15 ، کدام مدل را بخریم؟
    • نمونه قرارداد اجاره به شرط تملیک + شرایط و مراحل آن
    • گرافیک در بازی‌ سازی: مبانی طراحی دو‌بعدی و سه‌بعدی
    • دین و مذهب
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • خانواده
    • سلامت
    • اخبار شرکت ها

    ©طراحی سایت و سئو توسط اینتن