آنچه نباید همزمان با شیر بخوریم
میوهها:
مرکبات: اسید موجود در مرکبات مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت میتواند با پروتئین شیر (کازئین) ترکیب شده و هضم آن را دشوار کند. این امر میتواند منجر به نفخ، گاز و معده درد شود.
طالبی: طالبی طبعی گرم دارد و شیر طبعی سرد. خوردن این دو با هم میتواند باعث نفخ و دل درد شود.
گوشت و ماهی:
هضم گوشت و ماهی به اسید معده قوی نیاز دارد. مصرف شیر با این مواد غذایی میتواند هضم آنها را کند کند و باعث سنگینی معده و سوء هاضمه شود.
تخم مرغ:
تخم مرغ نیز مانند گوشت و ماهی به اسید معده قوی برای هضم نیاز دارد. مصرف شیر با تخم مرغ میتواند هضم آن را کند کند و باعث سوء هاضمه شود.
آناناس:
آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که میتواند با پروتئین شیر (کازئین) ترکیب شده و هضم آن را دشوار کند. این امر میتواند منجر به نفخ، گاز و معده درد شود.
ترشیجات:
اسید موجود در ترشیجات میتواند با کلسیم شیر ترکیب شده و جذب آن را مختل کند.
شکر:
اضافه کردن شکر به شیر داغ میتواند باعث تولید سموم مضر در بدن شود.
داروها:
برخی از داروها مانند آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد اسید معده میتوانند با کلسیم شیر ترکیب شده و جذب آنها را مختل کند.
نکته:
بهتر است بین مصرف شیر و سایر مواد غذایی حداقل 2 تا 3 ساعت فاصله بگذارید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید