مشکلات دهان و دندانی ناشی از دیابت
دیابت یک بیماری مزمن است که بر نحوه استفاده بدن از قند (گلوکز) تأثیر می گذارد. دیابت می تواند منجر به مشکلات مختلفی در دهان و دندان شود، از جمله:
بیماری لثه: افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به بیماری لثه هستند. بیماری لثه یک عفونت است که می تواند به لثه ها، استخوان ها و سایر بافت های اطراف دندان ها آسیب برساند.
پوسیدگی دندان: افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض پوسیدگی دندان هستند. پوسیدگی دندان زمانی اتفاق می افتد که باکتری ها روی دندان ها جمع شده و مینای دندان را از بین می برند.
خشکی دهان: افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خشکی دهان هستند. خشکی دهان می تواند باعث پوسیدگی دندان، عفونت های قارچی و سایر مشکلات دهان و دندان شود.
برفک دهان: برفک دهان یک عفونت قارچی است که می تواند در دهان افراد مبتلا به دیابت ایجاد شود.
زخم های دهانی: افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به زخم های دهانی هستند. زخم های دهانی می توانند دردناک باشند و خوردن و آشامیدن را دشوار کنند.
راه های پیشگیری از مشکلات دهان و دندانی ناشی از دیابت:
کنترل قند خون: کنترل قند خون بهترین راه برای پیشگیری از مشکلات دهان و دندانی ناشی از دیابت است.
بهداشت دهان و دندان: مسواک زدن دندان ها دو بار در روز و نخ دندان کشیدن یک بار در روز برای پیشگیری از پوسیدگی دندان و بیماری لثه ضروری است.
مراجعه منظم به دندانپزشک: افراد مبتلا به دیابت باید هر شش ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه کنند تا دندان ها و لثه های خود را معاینه کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید