مجله لایف استایل روز با تو
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

آشپزخونه گوناگون طرز تهیه دمی باقالی زرد؛ غذای خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه دمی باقالی زرد؛ غذای خوشمزه بدون گوشت

آذر 5, 1402 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

دمی باقالی زرد یک غذای خوشمزه و محبوب در بسیاری از کشورها است. این غذا را می‌توان به روش‌های مختلف تهیه کرد. در ادامه، یکی از روش‌های متداول برای تهیه دمی باقالی زرد بدون استفاده از گوشت را برای شما توضیح می‌دهم:

مواد لازم:
– یک لیوان باقالی زرد خشک شده
– یک پیمانه برنج
– یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
– دو حبه سیر، خرد شده
– یک قاشق غذاخوری زردچوبه
– نصف قاشق چایخوری زرشک (برای تزئین)
– روغن مایع
– نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1. باقالی زرد را شب قبل از پخت، در آب خیسانده و به مدت حداقل ۶ تا ۸ ساعت خیس بگذارید تا نرم شود.

2. پس از خیساندن باقالی، آن را آبکش کرده و آبکشی کنید.

3. در یک قابلمه مناسب، پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا سبک شود و رنگ طلایی بگیرد. سپس سیر را اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خوشایندی بگیرد.

4. باقالی زرد را به پیاز و سیر اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و مجدداً همه مواد را با هم مخلوط کنید.

5. برنج را با آب شسته و سپس به مواد دیگر در قابلمه اضافه کنید. آب را به میزان لازم اضافه کنید (معمولاً ۴ لیوان آب برای هر پیمانه برنج استفاده می‌شود).

6. قابلمه را با درپوش بپوشانید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید دمی به‌مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا باقالی و برنج کاملاً پخته شوند و طعم خوشمزه‌ای به دست آید.

7. پیش از سرو، دمی را به مدت چند دقیقه بر روی حرارت کم بگذارید تا خوب ارتباط بگیرد و باقالی زرد آماده سرو شود.

8. در انتها، می‌توانید روی دمی باقالی زرد زرشک تازه را بریزید تا به آن طعم و زیرسیده کند.

9. دمی باقالی زرد را گرم سرو کنید. می‌توانید آن را با نان لواش یا نان سنگک همراه کنید.

این روش تهیه دمی باقالی زرد بدون استفاده از گوشت را می‌توانید امتحان کنید. البته، ممکن است در برخی روش‌های دیگر از مواد و ادویه‌های متفاوت استفاده شود، بنابراین می‌توانید طبق سلیقه خود تغییراتی در آن ایجاد کنید.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • لباس بادی را با چی بپوشیم؟ معرفی 10 ست جذاب
    • کفش شارژی چیست؟ انواع مدل های کتونی چراغ دار
    • در فصل بهار با این ضد آفتاب های خارجی از پوست خود مراقبت کنید.
    • آشنایی با نحوه تشخیص نقره از پلاتین + بررسی تفاوت های آن ها
    • مقایسه آیفون 16 با آیفون 15 ، کدام مدل را بخریم؟
    • نمونه قرارداد اجاره به شرط تملیک + شرایط و مراحل آن
    • گرافیک در بازی‌ سازی: مبانی طراحی دو‌بعدی و سه‌بعدی
    • 5 دلیل سوء استفاده دیگران از شما
    • دین و مذهب
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • خانواده
    • سلامت
    • اخبار شرکت ها

    ©طراحی سایت و سئو توسط اینتن