زنجبیل در طب سنتی: خواص، فواید و عوارض
طبع: گرم و خشک
موارد مصرف:
دستگاه گوارش: تقویت معده، هضم غذا، رفع نفخ، سوءهاضمه، دلپیچه، اسهال و یبوست
تنفسی: سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه، گلودرد، تنگی نفس
درد: درد مفاصل، عضلات، سردرد، میگرن، درد قاعدگی
گردش خون: رقیق شدن خون، کاهش فشار خون، پیشگیری از سکته مغزی و قلبی
سیستم ایمنی: تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد التهاب، ضد میکروب، ضد قارچ
قند خون: تنظیم قند خون، کمک به درمان دیابت
کاهش وزن: افزایش متابولیسم، چربی سوزی
روش مصرف:
دمنوش: دم کردن ریشه زنجبیل در آب جوش
چای زنجبیل: اضافه کردن زنجبیل رنده شده یا پودر زنجبیل به چای
شربت زنجبیل: مخلوط کردن آب زنجبیل با عسل و آبلیمو
مربای زنجبیل: پخت زنجبیل با شکر یا عسل
زنجبیل تازه: مصرف زنجبیل تازه به صورت رنده شده یا نگینی در غذاها
عوارض:
مصرف بیش از حد زنجبیل میتواند باعث سوزش معده، تهوع، اسهال، تحریک دهان و گلو و سردرد شود.
زنان باردار و شیرده باید در مصرف زنجبیل احتیاط کنند.
زنجبیل ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد.
موارد منع مصرف:
زخم معده و اثنی عشر
خونریزی
بیماریهای کبدی و کلیوی
حساسیت به زنجبیل
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید