مجله لایف استایل روز با تو
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

سس رژیمی بدنسازی

سس رژیمی بدنسازی

آبان 29, 1402 4 دقیقه خواندن
چاپ خبر

سس‌های کم کالری و سالم می‌توانند به سالادها طعم و مزه بیشتری بدهند و در عین حال مقدار کالری سالاد را کاهش دهند. سبزیجات برگ‌دار سبز را با سس‌هایی مانند آبلیمو، سرکه، روغن زیتون، گیاهان و ادویه‌جات ترکیب کنید تا سالادهایی سالم و غذایی با کمترین چربی و مواد مغذی فراوان داشته باشید.

این سس‌ها باعث می‌شوند سبزیجات خام شما به همراه ترکیبی سالم، جذاب و هیجان‌انگیز تبدیل شوند.

سس رنچ کم چرب یک گزینه عالی برای سالادهاست. در زیر مواد لازم برای تهیه سس رنچ کم چرب را می‌یابید:

مواد لازم:
– ۱/۲ پیمانه ماست چرب‌کم
– ۳ قاشق غذاخوری ماست چرب‌کم یا کرم پنیر خامه‌ای چرب‌کم
– ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز خامه‌ای چرب‌کم
– ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو
– ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
– ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
– نمک و فلفل به طعم

طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک، ماست چرب‌کم، ماست چرب‌کم یا کرم پنیر خامه‌ای چرب‌کم، سس مایونز خامه‌ای چرب‌کم، سرکه سفید یا آبلیمو، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
۲. با استفاده از قاشق، سس را به طور یکنواخت هم بزنید تا تمام مواد به هم مرتبط شوند.
۳. با اضافه کردن نمک و فلفل به طعم، سس را تنظیم کنید.
۴. سس را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و قبل از سرو سالاد، آن را به سبزیجات اضافه کنید.

سس سرکه وینگرت یک سس محبوب و خوشمزه است که به عنوان یک انتخاب کم کالری برای سالادها استفاده می‌شود.  مواد لازم برای تهیه سس سرکه وینگرت:

مواد لازم:
– ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب
– ۱ قاشق چایخوری آبلیمو تازه
– ۱/۲ قاشق چایخوری شکر (اختیاری)
– ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
– ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
– نمک و فلفل به طعم

طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه سفید یا سرکه سیب، آبلیمو و شکر را با هم مخلوط کنید.
۲. پودر سیر و پودر پیاز را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
۳. با استفاده از قاشق، سس را به طور یکنواخت هم بزنید تا تمام مواد به هم مرتبط شوند.
۴. با اضافه کردن نمک و فلفل به طعم، سس را تنظیم کنید.
۵. قبل از سرو سالاد، سس سرکه وینگرت را به سبزیجات اضافه کنید.

حالا شما می‌توانید سس سرکه وینگرت را با سالادهای مختلف و سبزیجات خام خود استفاده کنید.

برای تهیه یک سس سالاد تند و مزه‌دار، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

مواد لازم:
– ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب
– ۱ قاشق چایخوری آبلیمو تازه
– ۱ قاشق چایخوری سس سویا
– ۱ قاشق چایخوری سس زیره
– ۱ قاشق چایخوری سس تاباسکو یا سس فلفل قرمز (برای تندتر شدن سس)
– ۱ حبه سیر خرد شده یا ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
– نمک و فلفل به طعم

طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه سفید یا سرکه سیب، آبلیمو، سس سویا، سس زیره و سس تاباسکو یا سس فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
۲. سیر خرد شده یا پودر سیر را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
۳. با استفاده از قاشق، سس را به طور یکنواخت هم بزنید تا تمام مواد به هم مرتبط شوند.
۴. با اضافه کردن نمک و فلفل به طعم، سس را تنظیم کنید.
۵. قبل از سرو سالاد، سس تند سالاد را به سبزیجات یا سالاد دلخواهتان اضافه کنید.

می‌توانید این سس سالاد تند را با سبزیجات، سبزیجات خام، ماهی، مرغ یا هر نوع سالاد دیگری که تمایل دارید ترکیب کنید. توجه داشته باشید که میزان سس تند را می‌توانید به سلیقه خود تنظیم کنید.

سس سالاد تایلندی یک سس خوشمزه و مشهور است که در غذاهای تایلندی و آسیایی استفاده می‌شود. در زیر مواد لازم برای تهیه سس سالاد تایلندی را می‌یابید:

مواد لازم:
– ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– ۲ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
– ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۱ قاشق چایخوری شکر
– ۱ قاشق چایخوری نمک
– ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یا سس سرخ کره (اختیاری برای تندتر شدن سس)
– ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
– ۱ حبه سیر خرد شده یا ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
– ۱/۴ پیمانه تره فرنگی خرد شده (اختیاری)
– ۱/۴ پیمانه پنجه مرغ یا میگو (اختیاری)
– تازه تره برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک، رب گوجه فرنگی، شیر نارگیل، آبلیمو، روغن زیتون، شکر، نمک، پودر فلفل قرمز یا سس سرخ کره (اگر می‌خواهید تندتر شود)، پودر زنجبیل و سیر خرد شده یا پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
۲. اگر می‌خواهید سس رقیق‌تر شود، می‌توانید کمی آب اضافه کنید.
۳. اگر می‌خواهید سس با مواد اضافی مثل تره فرنگی خرد شده یا پنجه مرغ یا میگو تهیه شود، آنها را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
۴. سس را در یخچال قرار دهید تا مقداری خنک شود و بهترین طعم را بگیرد.
۵. قبل از سرو سالاد، سس سالاد تایلندی را به سبزیجات یا سالاد دلخواه خود اضافه کنید و با تره تزیین کنید.

شما می‌توانید سس سالاد تایلندی را با سبزیجات، ماهی، مرغ یا هر نوع سالاد دیگری که تمایل دارید ترکیب کنید. با این سس، سالاد شما طعمی خوشمزه و متفاوت از آشپزی آسیایی خواهد داشت.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • چرا یخچال دوو اتومات نمی‌کند و یکسره کار می‌کند؟
    • ۱۰ اشتباه رایج در استفاده از عطر؛ راهنمایی کامل برای داشتن رایحه‌ای ماندگار و حرفه‌ای
    • پرطرفدارترین عطرهای سال 2025
    • پرطرفدارترین عطرهای سال 2025
    • روان‌درمانی با دکتر گودرزی | مسیر رهایی از ترس و اضطراب
    • معنی دیدن مار در فال قهوه
    • کلینیک تخصصی زیبایی یزدانی | جوانسازی و تناسب اندام با پیشرفته‌ترین متدها
    • هتل بزرگ چمران، جنجال جدید که شگفتی‌ساز شد!
    • دین و مذهب
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • خانواده
    • سلامت
    • اخبار شرکت ها

    ©طراحی سایت و سئو توسط اینتن