مجله لایف استایل روز با تو
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ
  • صفحه نخست
  • اخبار
  • سرگرمی
  • خانواده
  • دین و مذهب
  • فناوری
  • سلامت
  • ورزشی
  • آشپزخونه
  • فرهنگی
  • دنیای مد
  • تناسب اندام
  • بلاگ

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

گوجه فرنگی

خوردن گوجه فرنگی بعد از غذا

آذر 6, 1402 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

گوجه فرنگی، یکی از سبزیجات سرخ رنگ و پرکاربرد است که به طور گسترده در تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود. از نظر علمی، گوجه فرنگی هم در گروه سبزیجات و هم در گروه میوه‌ها قرار می‌گیرد.

این میوه سرشار از ویتامین C است که به پوست درخشش و سلامتی می‌بخشد و از پیری زودرس آن جلوگیری می‌کند. همچنین، لیکوپن که یک آنتی‌اکسیدان قوی است، در گوجه فرنگی یافت می‌شود و می‌تواند بدن را در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه خورشید محافظت کند. متخصصان تأکید دارند که مصرف گوجه فرنگی نه تنها به پوست شما درخشندگی می‌بخشد، بلکه هضم غذا را بهبود داده و به تناسب اندام کمک می‌کند.

مصرف گوجه فرنگی ممکن است در ترکیب با برخی مواد غذایی دیگر برای بدن مضر باشد. موارد زیر از این مواد غذایی می‌باشند:

1- سیب زمینی شیرین: این گیاه، همچنین مانند گوجه فرنگی، حاوی مواد مغذی مورد نیاز بدن است. سیب زمینی شیرین دارای مقدار زیادی فیبر، ویتامین ها و عناصر کمیاب است که می‌تواند به افزایش طول عمر کمک کند.

اما، مصرف همزمان این دو ماده غذایی مفید نیست. سیب زمینی شیرین دارای سطح بالایی از نشاسته است که در فرآیند هضم ممکن است منجر به تولید مواد اسیدی شود. این مواد با پکتین موجود در گوجه فرنگی واکنش داشته و ممکن است باعث ناراحتی گوارشی شود.

2- خیار: هر دو گوجه فرنگی و خیار از صیفی‌جات می‌باشند و در تابستان معمولاً به صورت همزمان مصرف می‌شوند. با این حال، خیار دارای آنزیم‌های پروتئولیتیک است که ممکن است بر ویتامین‌های موجود در گوجه فرنگی تأثیر بگذارد. این آنزیم‌ها باعث تجزیه ویتامین C موجود در گوجه فرنگی می‌شوند و از فواید مفید این سبزیجات کاسته می‌شود.

3- شکر: یکی از عوارض متداول مصرف گوجه فرنگی با شکر، بروز مشکلات گوارشی مانند درد شکم و اسهال است.

همچنین، در مصرف گوجه فرنگی باید به موارد زیر توجه کنید:

1- مصرف گوجه فرنگی با معده خالی توصیه نمی‌شود، زیرا احتمال واکنش اسید معده با این گیاه و بروز درد شکم و نفخ بالا می‌رود.

2- مصرف گوجه فرنگی نارس (سبز رنگ) توصیه نمی‌شود، زیرا دارای سم سولانین است و مصرف زیاد آن ممکن است علائمی مانند تهوع و سرگیجه را به همراه داشته باشد.

3- در زمان خرید گوجه فرنگی، بهتر است نوعی رسیده، نرم و با رنگ قرمز روشن را انتخاب کنید.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • ۱۰ اشتباه رایج در استفاده از عطر؛ راهنمایی کامل برای داشتن رایحه‌ای ماندگار و حرفه‌ای
    • پرطرفدارترین عطرهای سال 2025
    • پرطرفدارترین عطرهای سال 2025
    • روان‌درمانی با دکتر گودرزی | مسیر رهایی از ترس و اضطراب
    • معنی دیدن مار در فال قهوه
    • کلینیک تخصصی زیبایی یزدانی | جوانسازی و تناسب اندام با پیشرفته‌ترین متدها
    • هتل بزرگ چمران، جنجال جدید که شگفتی‌ساز شد!
    • راه‌های طلایی برای مقابله با افسردگی زمستانی، اضافه‌وزن و پوست بی‌حال
    • دین و مذهب
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • خانواده
    • سلامت
    • اخبار شرکت ها

    ©طراحی سایت و سئو توسط اینتن